Den 5-6 oktober hĂ€lsar vi ayurveda lĂ€kare Kristofer Edlund vĂ€lkommen till oss för att hĂ„lla kurs med TEMA ӁRSTIDER OCH HÄLSORÅD ENLIGT AYURVEDA”.
Kursen passar ALLA, inga tidigare kunskaper behövs.

Kristofer Àr utbildad lÀkare i ayurvedisk medicin sedan 2002, efter en flera Är lÄng utbildning i Indien. Han har hÄllit kurser hos oss tidigare och vi ser fram emot att fÄ ta del av hans kunskaper igen.

Ayurveda betyder vetenskapen om livet och Àr ett fullstÀndigt medicinskt system som har praktiserats i Indien i flera tusen Är. Med ayurvediska metoder kan du ta hand om din egen hÀlsa och förebygga sjukdomar. Man brukar sÀga att Yoga och Ayurveda gÄr hand i hand.

”PĂ„ helgens kurs kommer du fĂ„ kunskap och lĂ€ra dig om hur du tar hand om din hĂ€lsa i vardagen med ayurvedisk medicin. PĂ„ kursen kommer vi att prata om dagliga hĂ€lsovanor som passar alla och detta med koppling Ă„rstidsvĂ€xlingarna och hur de pĂ„verkar hĂ€lsan. Du fĂ„r ocksĂ„ lĂ€ra dig hur man utformar enkla huskurer, av kryddor och rĂ„varor som du har hemma i köket, för att mĂ„ bra alla Ă„rstider.”

En genomgÄng av de 3 doshorna som Àr grundlÀggande för all kunskap inom Ayurveda kommer vi oxÄ fÄ lÀrdom om.

TIDER för helgen: LÖRDAG 9.30-16.30 med avbrott för lunch 1 1/2 timme. Även utrymme för kortare benstrĂ€ckare dĂ€r vi bjuder pĂ„ te och frukt.
NÄgra enkla yogarörelse stÄende eller sittande kommer dyka upp. GÀllande lunch sÄ kan vi förboka indisk mat pÄ @royaljaipursverige pÄ torget om intresse finns.

Kostnad för kursen, 1250kr.
Det kommer Àven finnas möjlighet att boka privatkonsultation 1 timme, kostnad 800kr. Dessa konsultationer kommer att ges under söndagen och bokas direkt till: kristofer@ganges.se.

AnmÀlan till: annika@yogakarlskoga.se SENAST TISDAG 1/10!
BegrÀnsat antal platser.
Har du funderingar sÄ tveka inte att höra av dig!

VARMT VÄLKOMMEN till en intressant och lĂ€rorik kurs!